Про цей чай складено сотні китайських легенд і міфів. Про нього написано десятки книг...
Чай улун з пелюстками квітів
Чай улун з пелюстками квітів
Те Гуань Інь – крупнолистовий чай. Його роблять зі зрілого листя. Для сорту преміум л...
На свіжий молочний улун чекають багато клієнтів. Цей чай обожнюють усі дівчата за йог...
Насправді молочний улун не має нічого спільного з молоком. Такий смак досягається шля...
Назва цього чаю – немов рядок із хайку: «Кориця з гір Уі». І все в ньому прекрасно.
Це незвичайний «даоський» чай, який, за легендою, просвітлює і показує шлях до самого...
Еталонний ГАБА-чай вирощено в горах Алішань на висоті 1200 м. Збирання і виробництво...
Пити темний улун? Справа смаку. Хорошого смаку.
«А за вікном майже весна...» Тепер чекати весну не обов'язково. Весна буде в кож...
Улюблений улун жителів південних провінцій Китаю. Тільки є одне «але»: обсяги його ви...
Урожай 2017 року. Процес виготовлення цього улуну організований так, щоб із часом він...
Це улюблений чай Олесі, засновниці New Tea. Саме зі знайомства з Те Гуань почалось її...
Як і пуер, цей улун бадьорить і викликає чайне сп'яніння, але діє м'якше. С...
Цей улун нагадав мені павича.
Самці павичів приманюють самочок, розпускаючи свій хві...
Це не простий чай. Він для знавців. І Олександр Друзь тут ні до чого.
Той самий Те Гуань Інь екстра-класу. З давніх-давен нефрит у Китаї цінувався вище зол...
Якщо шукаєте простенький улун – проходьте повз. «Рука Будди» – неабиякий чай для поці...
Король серед молочних улунів. Еталонна сировина відібрана вручну мовчазними фермерами...
Темний крупнолистовий улун. Зібраний з одиночних кущів гори Фенікс. Настій прозорий,...
Друзі, який приголомшливий аромат у цього улуну! Заповнює всю кімнату. Смак не менш ч...
Показать еще 6
Блог досвідченого чаювальника
Якщо чесно, ми і подумати не могли, що ідеальні улуни можна якось поліпшити (хіба що величезним шматком торту). Але, мабуть, немає меж у досконалості. Винахідливі китайці ферментують улун так, що в післясмаку відчуваються фрукти, мед, квіти. І це, друзі, шедевр!
Квітковий післясмак відчувається як у світлих, так і в темних улунах. У світлих він більш яскравий і насичений. Якщо прислухатися до відчуттів, можна вловити в ароматі нотки китайської троянди, кориці, хризантеми, орхідеї, лотосу. Вони надають чаю благородства. Таким шиком не соромно пригощати навіть найвибагливіших гостей, перевірено!)
Забудьте все, що знали про китайский чай
Насправді ви ніколи не були з ним знайомі по-справжньому
Ми навчимо вас правильно зберігати, заварювати і пити найкращі чаї у світі.
Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…
у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше
Что мы делаем не так как другие
- Особисто обираємо чай у Китаї
- Заварюємо по технології чайної церемонії
- Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
- Пригощаємо феєричними десертами
- Доставляємо по Києву електровелосипедом
- Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській