Чай улун із фруктами

Чай улун з фруктами
Це улюблений чай Олесі, засновниці New Tea. Саме зі знайомства з Те Гуань почалось її...
Те Гуань Інь – крупнолистовий чай. Його роблять зі зрілого листя. Для сорту преміум л...
Про цей чай складено сотні китайських легенд і міфів. Про нього написано десятки книг...
Насправді молочний улун не має нічого спільного з молоком. Такий смак досягається шля...
На свіжий молочний улун чекають багато клієнтів. Цей чай обожнюють усі дівчата за йог...
Отримай знижку +3% при замовленні 3-х різних товарів
Відкрито
Закрити
Залишилося ще 3 товара
* Знижка не нараховується на акційні товари
Еталонний ГАБА-чай вирощено в горах Алішань на висоті 1200 м. Збирання і виробництво...
Як і пуер, цей улун бадьорить і викликає чайне сп'яніння, але діє м'якше. С...
Це незвичайний «даоський» чай, який, за легендою, просвітлює і показує шлях до самого...
Один з найдавніших сортів у історії гір Уїшань. Розкішний і величний улун, який гордо...
Король серед молочних улунів. Еталонна сировина відібрана вручну мовчазними фермерами...
Процес виготовлення цього улуну організований так, щоб із часом він ставав більш наси...
Той самий Те Гуань Інь екстра-класу. З давніх-давен нефрит у Китаї цінувався вище зол...
Цей улун нагадав мені павича. Самці павичів приманюють самочок, розпускаючи свій хві...
Назва цього чаю – немов рядок із хайку: «Кориця з гір Уі». І все в ньому прекрасно.
Показать еще 12

Насправді фруктів в улуні немає. Фруктовий аромат і післясмак з'являються після ферментації чайного листя. Причому на смак впливає будь-яка дрібниця: географія зростання, сировина, ланцюжок виробництва.

Насиченість чаю легко регулювати: заварювати довше або менше. А щоб чай підкорив ваші смакові рецептори, пийте його повільно. Насолоджуйтеся кожним ковтком і прислухайтеся к до відчуттів!

Що потрібно знати про улун із фруктовим присмаком?

  • Ароматизаторів в улуні немає. Фруктовий, квітковий, медовий і будь-який інший незвичайний післясмак досягається шляхом ферментації. Речовини в чайному листі вступають у хімічну реакцію із соком та окислюються.
  • Якість улунів залежить від цілісності листка, його кольору і скручування. Якщо листки великі, однакового кольору і розміру, скручені в щільні кульки або голки, значить – чай хороший.
  • Насиченість смаку залежить від правильності заварювання улуну. Як саме заварювати – дивіться в описанні кожного чаю окремо.

Приємного вам чаювання!!

Забудьте все, що знали про китайский чай
 
Насправді ви ніколи не були з ним знайомі по-справжньому
Ми навчимо вас правильно зберігати, заварювати і пити найкращі чаї у світі.

Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…

у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше

Что мы делаем не так как другие
  •  
    Особисто обираємо чай у Китаї
  •  
    Заварюємо по технології чайної церемонії
  •  
    Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
  •  
    Пригощаємо феєричними десертами
  •  
    Доставляємо по Києву електровелосипедом
  •  
    Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській