На свіжий молочний улун чекають багато клієнтів. Цей чай обожнюють усі дівчата за йог...
Чай улун із фруктами
Чай улун з фруктами
Пити темний улун? Справа смаку. Хорошого смаку.
«А за вікном майже весна...» Тепер чекати весну не обов'язково. Весна буде в кож...
Це дивовижний темний улун. Ароматний, густий, сильний, терпкий. У ньому ціла палітра...
Темний крупнолистовий улун. Зібраний з одиночних кущів гори Фенікс. Настій прозорий,...
Урожай 2017 року. Процес виготовлення цього улуну організований так, щоб із часом він...
Цей улун нагадав мені павича.
Самці павичів приманюють самочок, розпускаючи свій хві...
Відмінний мікс із шматочків сушеного персика, каркаде і улуну Пушонг. Ми ставимо цьом...
Це не простий чай. Він для знавців. І Олександр Друзь тут ні до чого.
Якщо шукаєте простенький улун – проходьте повз. «Рука Будди» – неабиякий чай для поці...
Король серед молочних улунів. Еталонна сировина відібрана вручну мовчазними фермерами...
Один з найдавніших сортів у історії гір Уїшань. Розкішний і величний улун, який гордо...
Про цей чай складено сотні китайських легенд і міфів. Про нього написано десятки книг...
Те Гуань Інь – крупнолистовий чай. Його роблять зі зрілого листя. Для сорту преміум л...
Насправді молочний улун не має нічого спільного з молоком. Такий смак досягається шля...
Назва цього чаю – немов рядок із хайку: «Кориця з гір Уі». І все в ньому прекрасно.
Це незвичайний «даоський» чай, який, за легендою, просвітлює і показує шлях до самого...
Друзі, це щось! Ми в буквальному сенсі підсіли на цей улун, як на голку. У нього тягу...
Еталонний ГАБА-чай вирощено в горах Алішань на висоті 1200 м. Збирання і виробництво...
Це найпопулярніший улун з Тайваню. Його продають у всіх європейських столицях поряд з...
Показать еще 12
- 1
- 2
Блог досвідченого чаювальника

29 червня

08 червня
Насправді фруктів в улуні немає. Фруктовий аромат і післясмак з'являються після ферментації чайного листя. Причому на смак впливає будь-яка дрібниця: географія зростання, сировина, ланцюжок виробництва.
Насиченість чаю легко регулювати: заварювати довше або менше. А щоб чай підкорив ваші смакові рецептори, пийте його повільно. Насолоджуйтеся кожним ковтком і прислухайтеся к до відчуттів!
Що потрібно знати про улун із фруктовим присмаком?
- Ароматизаторів в улуні немає. Фруктовий, квітковий, медовий і будь-який інший незвичайний післясмак досягається шляхом ферментації. Речовини в чайному листі вступають у хімічну реакцію із соком та окислюються.
- Якість улунів залежить від цілісності листка, його кольору і скручування. Якщо листки великі, однакового кольору і розміру, скручені в щільні кульки або голки, значить – чай хороший.
- Насиченість смаку залежить від правильності заварювання улуну. Як саме заварювати – дивіться в описанні кожного чаю окремо.
Приємного вам чаювання!!
Забудьте все,
що знали про
китайский чай
Насправді
ви ніколи не були
з ним знайомі
по-справжньому
Ми навчимо вас
правильно зберігати,
заварювати і пити
найкращі чаї у світі.
Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…
у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше
Что мы делаем не так как другие
-
Особисто обираємо чай у Китаї
-
Заварюємо по технології чайної церемонії
-
Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
-
Пригощаємо феєричними десертами
-
Доставляємо по Києву електровелосипедом
-
Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській