Чай улун із фруктами

Чай улун з фруктами
На свіжий молочний улун чекають багато клієнтів. Цей чай обожнюють усі дівчата за йог...
«А за вікном майже весна...» Тепер чекати весну не обов'язково. Весна буде в кож...
Це дивовижний темний улун. Ароматний, густий, сильний, терпкий. У ньому ціла палітра...
Темний крупнолистовий улун. Зібраний з одиночних кущів гори Фенікс. Настій прозорий,...
Отримай знижку +3% при замовленні від 1 000 грн
Відкрито
Закрити
0 грн
Залишилося 1000 грн
1 000 + грн
* Знижка не нараховується на акційні товари
Урожай 2017 року. Процес виготовлення цього улуну організований так, щоб із часом він...
Цей улун нагадав мені павича. Самці павичів приманюють самочок, розпускаючи свій хві...
Король серед молочних улунів. Еталонна сировина відібрана вручну мовчазними фермерами...
Один з найдавніших сортів у історії гір Уїшань. Розкішний і величний улун, який гордо...
Про цей чай складено сотні китайських легенд і міфів. Про нього написано десятки книг...
Чекаємо поставку
Те Гуань Інь – крупнолистовий чай. Його роблять зі зрілого листя. Для сорту преміум л...
Чекаємо поставку
Насправді молочний улун не має нічого спільного з молоком. Такий смак досягається шля...
Чекаємо поставку
Назва цього чаю – немов рядок із хайку: «Кориця з гір Уі». І все в ньому прекрасно.
Чекаємо поставку
Це незвичайний «даоський» чай, який, за легендою, просвітлює і показує шлях до самого...
Чекаємо поставку
Друзі, це щось! Ми в буквальному сенсі підсіли на цей улун, як на голку. У нього тягу...
Чекаємо поставку
Еталонний ГАБА-чай вирощено в горах Алішань на висоті 1200 м. Збирання і виробництво...
Чекаємо поставку
Це найпопулярніший улун з Тайваню. Його продають у всіх європейських столицях поряд з...
Чекаємо поставку
Показать еще 12

Насправді фруктів в улуні немає. Фруктовий аромат і післясмак з'являються після ферментації чайного листя. Причому на смак впливає будь-яка дрібниця: географія зростання, сировина, ланцюжок виробництва.

Насиченість чаю легко регулювати: заварювати довше або менше. А щоб чай підкорив ваші смакові рецептори, пийте його повільно. Насолоджуйтеся кожним ковтком і прислухайтеся к до відчуттів!

Що потрібно знати про улун із фруктовим присмаком?

  • Ароматизаторів в улуні немає. Фруктовий, квітковий, медовий і будь-який інший незвичайний післясмак досягається шляхом ферментації. Речовини в чайному листі вступають у хімічну реакцію із соком та окислюються.
  • Якість улунів залежить від цілісності листка, його кольору і скручування. Якщо листки великі, однакового кольору і розміру, скручені в щільні кульки або голки, значить – чай хороший.
  • Насиченість смаку залежить від правильності заварювання улуну. Як саме заварювати – дивіться в описанні кожного чаю окремо.

Приємного вам чаювання!!

Забудьте все, що знали про китайский чай
 
Насправді ви ніколи не були з ним знайомі по-справжньому
Ми навчимо вас правильно зберігати, заварювати і пити найкращі чаї у світі.

Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…

у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше

Что мы делаем не так как другие
  •  
    Особисто обираємо чай у Китаї
  •  
    Заварюємо по технології чайної церемонії
  •  
    Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
  •  
    Пригощаємо феєричними десертами
  •  
    Доставляємо по Києву електровелосипедом
  •  
    Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській