Медовий улун
Не такі солодкі, як мед, але залишають після себе приємний післясмак. У деяких улунів він більш яскравий і виражений, а в деяких звучить як фонова мелодія.
Але навіть у самих медових улунах немає меду. Ароматизаторів, синтетичних добавок та інших шкідливих речовин вони теж не містять. Улуни натуральні, як молоко корівки. Медові нотки з'являються в результаті ферментації чаю.
Чай замість торту - медовий улун
Не так давно ми з чоловіком мріяли про солодкий чай, у який не треба додавати цукор. І коли вперше спробували світлий улун у Китаї, прийшли в повний захват! Те Гуань Інь має солодкий медовий післясмак! Спочатку ми подумали, що нам додали цукор у чай. Але китайці категоричні в цьому питанні. Вони не прихильники цукру.
Справа в тому, що улун виробляють за спеціальною технологією. Чайне листя безжально мнуть, щоб вийшов сік. У цьому соку чай окислюється, після чого формується його смак і аромат. Десь на цьому етапі й з'являється солодкість улуну разом з іншими смаковими якостями.
Відкриємо вам невеличкий секрет. Коли сильно захочеться солодкого, випийте чашку улуну, і на деякий час відчуття голоду зникне. Це чудовий спосіб позбутися цукрової залежності.

Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…
у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше
- Особисто обираємо чай у Китаї
- Заварюємо по технології чайної церемонії
- Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
- Пригощаємо феєричними десертами
- Доставляємо по Києву електровелосипедом
- Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській