Солодкий чай улун

Солодкий чай улун
Про цей чай складено сотні китайських легенд і міфів. Про нього написано десятки книг...
Те Гуань Інь – крупнолистовий чай. Його роблять зі зрілого листя. Для сорту преміум л...
На свіжий молочний улун чекають багато клієнтів. Цей чай обожнюють усі дівчата за йог...
Насправді молочний улун не має нічого спільного з молоком. Такий смак досягається шля...
Назва цього чаю – немов рядок із хайку: «Кориця з гір Уі». І все в ньому прекрасно.
Отримай знижку +3% при замовленні від 1 000 грн
Відкрито
Закрити
0 грн
Залишилося 1000 грн
1 000 + грн
* Знижка не нараховується на акційні товари
Це незвичайний «даоський» чай, який, за легендою, просвітлює і показує шлях до самого...
Еталонний ГАБА-чай вирощено в горах Алішань на висоті 1200 м. Збирання і виробництво...
«А за вікном майже весна...» Тепер чекати весну не обов'язково. Весна буде в кож...
Це найпопулярніший улун з Тайваню. Його продають у всіх європейських столицях поряд з...
Урожай 2017 року. Процес виготовлення цього улуну організований так, щоб із часом він...
Це улюблений чай Олесі, засновниці New Tea. Саме зі знайомства з Те Гуань почалось її...
Як і пуер, цей улун бадьорить і викликає чайне сп'яніння, але діє м'якше. С...
Найкращий з найкращих. Входить до десятки знаменитих чаїв Китаю і до четвірки легенда...
Полуниця - найсмачніша ягода (особисто для мене). Тому я особливо чекала саме на цей...
Цей улун нагадав мені павича. Самці павичів приманюють самочок, розпускаючи свій хві...
Один з найзнаменитіших улунів. Свіжий корінь женьшеню висушується на сонці й подрібню...
Показать еще 15

Солодкий чай без грама цукру. Здається, збулася мрія всіх бажаючих схуднути. До того ж дієтологи рекомендують пити багато води, а чай поповнює водний баланс організму. І це прекрасно!

А ще чай із солодким присмаком – чудовий спосіб обдурити організм. Захотілося солоденького – випийте чашку чаю. І ви задоволені, і організм спокійний.

Звідки в улуні солодкість?

На смак улунів впливає багато чинників: географія зростання чайного куща, сезон збирання листя, окислення, скручування, фасування. Кожний процес у цьому довгому технологічному ланцюжку впливає на кінцевий результат.

На етапі ферментації улунам сильно дістається: сировину безжально мнуть, поки вона не випустить свій сік. І тоді відбувається окислення, в результаті якого чай віднаходить свій неповторний смак і аромат.

Солодкий улун: как заварювати

Солодкість у смаку відчувається більше в світлих улунах, ніж у темних. А все тому, що темні улуни піддаються повільному томлінню на деревному вугіллі, після чого набувають пряного смаку і копченого аромату. Але деякі сорти все ж мають тривалий солодкий післясмак.

Якщо хочете скуштувати натуральний солодкий чай, спробуйте будь-який улун із цього каталогу. Вам сподобається, обіцяємо!

Забудьте все, що знали про китайский чай
 
Насправді ви ніколи не були з ним знайомі по-справжньому
Ми навчимо вас правильно зберігати, заварювати і пити найкращі чаї у світі.

Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…

у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше

Что мы делаем не так как другие
  •  
    Особисто обираємо чай у Китаї
  •  
    Заварюємо по технології чайної церемонії
  •  
    Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
  •  
    Пригощаємо феєричними десертами
  •  
    Доставляємо по Києву електровелосипедом
  •  
    Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській