Беремо квіти Пітаї (або Пітахайї) і перетираємо на кам'яних жорнах.
Отриманий п...
Чай для жінок
Чай для жінок
Як зробити Матчу з бутонів троянди?
-Дуже просто! Візьміть бутони троянди, відберіть...
На самому початку було тільки три види чаю - зелений, жовтий і темний (або хей ча). Ц...
Анчан - це квіти тропічної ліани. На латині - Clitoria ternatea. Зазвичай слово terna...
Нарешті ми зробили і цей крок! Спеціально для вас (ну і для нас :-)) наші друзі зроби...
Габа-чай (він же Габарон, він же Цзя У Лун ча, він же Цзінь Бай Лун ча) - це чай з пі...
Синь Ян Мао Цзян вважається імператорським чаєм (тобто його вживали царствені особи і...
Правильніше було б назвати його "Карпатсько-китайський" луг. Ми взяли найві...
Як не дивно, цей улун не виріс в околицях Нанкіна (Наньцзіна). Це прабатько всіх світ...
Елегантний 10-ти річний Шен. Це справжня радість для досвідченого чаємана. Перший вес...
Колекційний млинець. Цзоу (Дзоу) Бін Лян був технічним директором фабрики Tae Tea. Са...
8673 - це той самий Шен, який китайці вибирають для старіння. А тут нам пощастило! Ми...
Цей рецепт був створений спеціально для Гонконгу на замовлення компанії "Нань Тя...
Ще одна класика від Да Ї. 7572 - це еталон для Шу Пу Ера.
Подарунковий варіант в кра...
7542 - це стандарт якості китайського Шен Пу Ера. Дуже ароматний млинець. У смаку ябл...
Цеглинка 7562 випускається з 1975 року. У 2010 році поряд з цифровим кодом з'яви...
Пу Ер "Ультра-Преміум" класу. До 2005 роки його не пресували в млинці, а пр...
Один з найдорожчих рецептів від Тае Теа. Глибокий смак горіхів і шоколаду, чорнющий н...
Унікальна в своєму роді цеглинка. Вона спресована не з розсипного Пу Ера (як всі інші...
Відомі старі дерева (Гу Шу) подарували нам цей класний пуерчік. Вважається, що Шен Пу...
Показать еще 20
Блог досвідченого чаювальника
Забудьте все, що знали про китайский чай
Насправді ви ніколи не були з ним знайомі по-справжньому
Ми навчимо вас правильно зберігати, заварювати і пити найкращі чаї у світі.
Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…
у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше
Что мы делаем не так как другие
- Особисто обираємо чай у Китаї
- Заварюємо по технології чайної церемонії
- Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
- Пригощаємо феєричними десертами
- Доставляємо по Києву електровелосипедом
- Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській