Темний, як ніч і смачний, як гріх!
Цей Пу Ер нам особливо пам'ятний.
Адже пе...
Чай без додатків
Чай без додатків
Ми вже так звикли до тайванських GABA-улунів, що абсолютно забули, хто подарував нам...
Це Пу Ер для грибників, туристів, рибалок і мисливців.
Заваріть його в казанку і вес...
Це Пу Ер на подарунок.
Можна його випити (а він легко заварюється в нафту).
А можна...
Безіменний Пу Ер, від невеликого фермерського господарства.
Дуже приємні, прості гос...
Якщо піти на ринок, то в м'ясному ряду веселі тітоньки обов'язково запропон...
Никому не говори, но старый Шу "Три Пагоды" очень скучал по своей младшей с...
Цікавий купаж.
Млинець складається з 70% сировини 2020 року і 30% сировини 2019го....
І ще один красень з "американської партії".
Відмінне поєднання "ціни-...
Ви звичайно ж знаєте, що лаври головної чайної країни багатьом не дають спокою.
Не...
Наші допитливі читачі часто запитують:
- А чи можна пити чай кожен день?
- А скільк...
Цілком собі статевозрілий, красивий і смачний Шен.
Приставка "Цзя Цзи" в н...
Те Цзі - означає вищу якість.
Дуже приємний Шен.
Ся Гуань - це все-таки рівень.
Гу...
Класичний рецепт від нашого улюбленого "Старого Товариша".
Дуже збалансова...
На жаль, більше такого Пу Ера не буде.
Зібрали по всьому Китаю і забрали останній....
Вісім безсмертних - це підвид Дань Цунов.
І, напевно, це мій найулюбленіший підвид....
Хусяоянь Жоу Гуй (虎啸岩 肉桂) - Кориця із Стрімчака Тигрячого Рева. Хусяоянь - одна з 99...
Матоуянь Жоу Гуй (马头 岩 肉桂) - Кориця із Стримчака Кінської Голови. Скеля Матоуянь знах...
Бішіянь Жоу Гуй (碧 石岩 肉桂) - Кориця із Яшмового Стрімчака.
Бішіянь - одна з 99 вершин...
Цзюлунке Жоу Гуй (九龙 窠 肉桂) - Кориця з Урочища Дев'яти Драконів.
Цзюлунке - те с...
Показать еще 20
Блог досвідченого чаювальника
Забудьте все, що знали про китайский чай
Насправді ви ніколи не були з ним знайомі по-справжньому
Ми навчимо вас правильно зберігати, заварювати і пити найкращі чаї у світі.
Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…
у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше
Что мы делаем не так как другие
- Особисто обираємо чай у Китаї
- Заварюємо по технології чайної церемонії
- Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
- Пригощаємо феєричними десертами
- Доставляємо по Києву електровелосипедом
- Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській