Чай з цитрусом


Цитруси не набридають. Їх хочеться з’їсти в будь-яку пору року. Взимку наші найкращі друзі – мандарини і лимони, а влітку – екзотичні світі і грейпфрути.
Цитрусових багато не буває. Саме таким принципом керувалися китайці, коли придумали додавати в чай шматочки яскравих фруктів. Якщо ви любите цитрусові так само, як і ми, спробуйте будь-який чай із цієї колекції. Вам сподобається, обіцяємо.
Паморочить голову до знемоги...
Аромат чаю з цитрусами паморочить голову до приємної знемоги. Вже не кажучи про величезну користь. Китайський чай сам по собі цілющий, а разом з помаранчевими фруктами – це справжня вітамінна бомба.
Особливо корисно пити цей чай взимку і навесні, коли гуляє застуда. Вітамін С зміцнює ваш імунітет і звільняє від депресії. У вас буде помаранчевий настрій цілий рік..
Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…
у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше
- Особисто обираємо чай у Китаї
- Заварюємо по технології чайної церемонії
- Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
- Пригощаємо феєричними десертами
- Доставляємо по Києву електровелосипедом
- Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській