Чай зі смаком мигдалю
Цукор зі смаком мигдалю, шоколад зі смаком мигдалю, лікер зі смаком мигдалю і навіть чай зі смаком мигдалю. У Китаї та Індонезії цей горіх використовують у їжу в будь-якому вигляді, а мигдалеве молочко обожнюють вегани.
Насправді мигдаль не тільки дуже смачний, але й корисний. Він добре доповнює і без того чудовий чай. Якщо ви шанувальник мигдалю, то чай із цього каталогу вам точно сподобається.
Звідки в чаї мигдаль?
Насправді, мигдалю в чаї немає, і мигдального молочка теж. Уся справа в ферментації чаю і хімічій реакції поліфенолів та алкалоїдів. Залежно від процесів окислення листя, від купажу і рецептури, від зберігання в чаї може відчуватися мигдальний смак.
Китайські чаї багатогранні. Якщо прислухатися до відчуттів під час чаювання, то можна вловити абсолютно фантастичні смакові нотки. У тому числі й мигдалю.

Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…
у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше
- Особисто обираємо чай у Китаї
- Заварюємо по технології чайної церемонії
- Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
- Пригощаємо феєричними десертами
- Доставляємо по Києву електровелосипедом
- Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській