Чай зі смаком мигдалю

Чай з мигдалевий смаком
Скажемо чесно. Це найкращий чорний чай з усіх, які ми пробували. Зовсім інший рівень...
Британський письменник Дуглас Адамс говорив: «Чашка хорошого чаю відновить мою нормал...
Китайці кажуть, що після декількох піал хорошого пуеру виникає відчуття сп'янінн...
А ви чули про останній чайний тренд у Китаї? Йдеться про пресований у пуерний млинець...
Цзінь Дянь виготовлено за класичним рецептом фабрики Сягуань. Мрія колекціонерів. Сам...
Отримай знижку +3% при замовленні 3-х різних товарів
Відкрито
Закрити
Залишилося ще 3 товара
* Знижка не нараховується на акційні товари
Є така прикмета: якщо випити чашку цього пуеру, автоматично стаєш щасливчиком. Ви від...
Знайомтеся, це наша гордість. 5 гнізд рідкісного пуеру Да І з фабрики Менхай. 0,5 кг...
Млинець еталонної якості від легендарного заводу Менхай. 100 г досконалості. Ніжна си...
А ви пробували пуер? Якщо ні, то вам дуже і дуже пощастило, адже у вас є можливість п...
Що продають на китайських сайтах під виглядом старого Шу Пу Ера?</p> Зазвичай,...
Найкращий з найкращих. Входить до десятки знаменитих чаїв Китаю і до четвірки легенда...
Цей 8-річний красунчик підкорив серця наших офіціантів у чайній. Щось у ньому є.
Этот Шу пуэр родился 8 лет назад на фабрике Мэнхай. Постепенно, через революции, комм...
Аромат, який ні з чим не переплутати. Фірмовий менхайський смак з нотками горіхів, яг...
Ідеальний чай. Він як спогад про першу закоханість – бере за душу і викликає хвилюван...
Це дорогий і не масовий зелений чай, який збирається лише раз на рік. Виготовляють йо...

Цукор зі смаком мигдалю, шоколад зі смаком мигдалю, лікер зі смаком мигдалю і навіть чай зі смаком мигдалю. У Китаї та Індонезії цей горіх використовують у їжу в будь-якому вигляді, а мигдалеве молочко обожнюють вегани.

Насправді мигдаль не тільки дуже смачний, але й корисний. Він добре доповнює і без того чудовий чай. Якщо ви шанувальник мигдалю, то чай із цього каталогу вам точно сподобається.

Звідки в чаї мигдаль?

Насправді, мигдалю в чаї немає, і мигдального молочка теж. Уся справа в ферментації чаю і хімічій реакції поліфенолів та алкалоїдів. Залежно від процесів окислення листя, від купажу і рецептури, від зберігання в чаї може відчуватися мигдальний смак.

Китайські чаї багатогранні. Якщо прислухатися до відчуттів під час чаювання, то можна вловити абсолютно фантастичні смакові нотки. У тому числі й мигдалю.

Забудьте все, що знали про китайский чай
 
Насправді ви ніколи не були з ним знайомі по-справжньому
Ми навчимо вас правильно зберігати, заварювати і пити найкращі чаї у світі.

Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…

у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше

Что мы делаем не так как другие
  •  
    Особисто обираємо чай у Китаї
  •  
    Заварюємо по технології чайної церемонії
  •  
    Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
  •  
    Пригощаємо феєричними десертами
  •  
    Доставляємо по Києву електровелосипедом
  •  
    Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській