Чай зі смаком персика

Сортировать
Сортировать
Отримай знижку +3% при замовленні 3-х різних товарів
Відкрито
Закрити
Залишилося ще 3 товара
* Знижка не нараховується на акційні товари

Ви знали, що батьківщина персика – Північний і Центральний Китай? Відомо, що він ріс ще три тисячі років тому. І звідти перекочував до Персії, Греції, Риму, а потім полюбився всім країнам Європи.

Якщо ви любите соковиті персики так само, як і ми, то точно будете в захваті від цього чаю. Скибочки апетитного сухофрукту в поєднанні з китайським чорним – просто вибух смакових рецепторів. Обіцяємо – вам сподобається!

Незважаючи на назву, «перське яблуко», він же персик, – родом із Китаю. Як і чай. Плоди персика, як і пуери з улунами, подавали до столу китайського імператора. Соковиті солодкі плоди їдять у Піднебесній уже понад три тисячі років, донині китайці вважають персик символом довголіття і вдачі. Цілком логічно, що нарешті два класних продукти з'єдналися в один і вийшов персиковий чай.

Персиковий чай: у чому користь «тюнінгу»

Сподіваємося, в користі листового чаю ви не сумніваєтесь. І точно знаєте, що в чайному листі міститься мінімум 300 цінних компонентів. А чим же хороший персик, крім фантастичного смаку і соковитого аромату?

Корисна дія пов'язана з хімічним складом персика:

  • вітамін С виводить вільні радикали, необхідний для профілактики онкозахворювань;
  • чотири групи поліфенолів знижують «шкідливий» холестерин, нейтралізують токсини;
  • калій і клітковина зміцнюють судини і серцевий м'яз;
  • фруктоза замінює цукор, тому солодкий чай з персиком можна пити діабетикам;
  • каротин потрібний для здоров'я очей;
  • ферменти допомагають роботі печінки;
  • вітамін Е укріплює нігті та волосся;
  • магній підвищує настрій.
чай з вкусом персика

Чай персиковий – напій, який діє на організм із подвоєною силою: працюють корисні речовини, які є в чайному листі та м'якоті плоду. Причому, якщо свіжі персики – сезонний фрукт, то персиковий чай купити легко в усі сезони і пити можна цілий рік.

Чай з персиком: візьміть із полички New Tea

Цей напій у хорошому сенсі викликає звикання: варто один раз купити чай з персиком і неможливо зупинитися. Ми випробували цю магію на собі, тому постійно поповнюємо нашу колекцію персикових чаїв в Україні.

Чим порадуємо в цьому розділі:

  • квітковий чай: тільки сушені квіти персика і нічого зайвого. Чай для всіх: чоловіків і жінок, дітей і майбутніх мам (у складі немає чайного листя, а отже, і кофеїну). Приїхав до Києва з Китаю;
  • пуер із персиком: темний Шу Пуер чудовий сам по собі, але з пелюстками персика – це щось неймовірне. Яскравий, у смаку відчуваються гіркота шоколаду, солодкість персика. І заварювати зручно, адже чай спресовано в мініточі. Навіть ціна дуже смачна;
  • персиковий улун: у ньому китайські майстри поєднали улун Нанкін, сік і пелюстки персика. Вийшло круто. Відчуття, ніби п'єш чай із персиковим соком. І ніякої синтетики;
  • «Соковитий персик»: фруктовий мікс із сушених виноградин, шматочків персика, ягід глоду і пелюсток каркаде. Шалено смачний чай, причому і гарячий, і охолоджений.

Сподобався чай з персиком – купити будь-який із сортів можна прямо тут, на сторінці вище.

Чай зі смаком персика
Чай зі смаком персика

Як приготувати персиковий чай

Власне, усе вже підготовлено, вам залишається тільки заварити чай. Спосіб заварювання залежить від виду напою. Улуни заливаємо водою, нагрітою максимум до 85°С, настоюємо від 10 секунд. Температура води для квіткового чаю вища – 90–95°С, час настоювання – 2–4 хвилини. Найбільш «загартований» темний пуер заварюється водою, підігрітою до 95–100°С. Фруктові та квіткові чаї заварюють до трьох разів, улун – 10 разів, персиковий пуер – 15 разів.

Чай дуже смачний і солодкий, причому без цукру. 2-3 чашки на день спокійно можна пити без шкоди для фігури і з користю для здоров'я. Персикового вам апетиту!

Забудьте все, що знали про китайский чай
 
Насправді ви ніколи не були з ним знайомі по-справжньому
Ми навчимо вас правильно зберігати, заварювати і пити найкращі чаї у світі.

Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…

у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше

Что мы делаем не так как другие
  •  
    Особисто обираємо чай у Китаї
  •  
    Заварюємо по технології чайної церемонії
  •  
    Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
  •  
    Пригощаємо феєричними десертами
  •  
    Доставляємо по Києву електровелосипедом
  •  
    Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській