Чай з кислинкою

Чай з кислинкою
У цьому зборі і лемонграсс, і ройбуш, і чорний перець. Імбир, кориця, кардамон, гвоз...
"Одна справа - закутатися в сорок одежинок, і зовсім інше - забратися на коліна...
Новинка. Традиційно китайці строго нічого не додають до чаю. Але варто відвернутись,...
Рецепт Те Цзі з'явився нещодавно (у 2003 році), але вже встиг зібрати натовпи фа...
Отримай знижку +3% при замовленні 3-х різних товарів
Відкрито
Закрити
Залишилося ще 3 товара
* Знижка не нараховується на акційні товари
Пуер, вирощений у горах Іу, взагалі не може бути поганим. Високі щільні тумани, рясні...
Самий екзотичний чай. Ну хто з вас пив чай з сушених Лічей? А лічі - це такі китайськ...
Чекаємо поставку
Напевно самий соковитий з усіх мультивітамінів. Персик дає про себе знати! Ми п'...
Чекаємо поставку
Як видно з назви, китайці люблять поезію. А ми любимо цей чай, тому що він чарівний....
Немає в наявності
Найполуничніше, що може статися з чаєм. Полуничний фаворит серед фруктових чаїв. Відр...
Немає в наявності
Вітаміний Мультивітамін! Меганабор з подвійною порцією вітаміну С. Лимон робить свою...
Немає в наявності
Ось він - хіт, бомба, граната! Суто жіночий чай. Тут тобі і шматочки фруктів, і карка...
Немає в наявності
Що буде якщо взяти купу сушених фруктів (тропічних і не дуже) і додати трохи каркаде?...
Немає в наявності
Фруктовий чай зі зниженим вмістом каркаде і сушеним ананасом. Ось про що мріє кожен н...
Немає в наявності
Що таке мультивітамін-вишня? Це фруктовий чай з шматочками сушених фруктів, але зниже...
Немає в наявності
Друзі, це космос! 18-річний пуер з великих листків зі старих дерев, яким по 200 років...
Немає в наявності

Чай з кислинкою, як дівчина із загадкою – зрозуміти неможливо. При кожному чаюванні він розкривається по-новому. Від цього стає ще смачнішим і цікавішим.

Ми зібрали для вас колекцію Шен пуерів з легкою кислинкою в солодкуватому післясмаку. Вони бадьорять і освіжають не гірше за холодний душ. Спробуйте, вам сподобається!

Шен пуер від А до Я: де взялася кислинка

Почнемо з того, що Шен – світлий слабкоферментований пуер, при заварюванні дає світлий, майже прозорий настій. Але ця прозорість оманлива. Чай має виражений фруктовий аромат і незвичайний смак. Про нього і поговоримо.

У будь-якому Шен пуері є три кити, на яких будується смак:

  • Солодкість – «Хуей Гань. Саме вона з'являється на язиці після першого ковтка чаю. І не обов'язково кидати в чай цукор, природна солодкість набагато краща.
  • Гіркота. Вона відчувається через поліфеноли, кофеїн та інші алкалоїди, які є в пуері. У якісному чаї гіркота швидко зникає і перетворюється на насолоду. У неякісному вона стає терпкістю.
  • Кислинка. Вона має бути як фон, а не домінувати. Саме її легка нотка гармонійно доповнює смак.
Забудьте все, що знали про китайский чай
 
Насправді ви ніколи не були з ним знайомі по-справжньому
Ми навчимо вас правильно зберігати, заварювати і пити найкращі чаї у світі.

Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…

у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше

Что мы делаем не так как другие
  •  
    Особисто обираємо чай у Китаї
  •  
    Заварюємо по технології чайної церемонії
  •  
    Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
  •  
    Пригощаємо феєричними десертами
  •  
    Доставляємо по Києву електровелосипедом
  •  
    Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській