У цьому зборі і лемонграсс, і ройбуш, і чорний перець.
Імбир, кориця, кардамон, гвоз...
Чай з кислинкою
Чай з кислинкою
У Юньнані, місці народження всіх пуерів, є приказка: «Випив і відразу зрозумів». Якщо...
Цей чудовий пуер нагороджено званням «Національний продукт Китаю». Ну, тепер ви зрозу...
"Одна справа - закутатися в сорок одежинок, і зовсім інше - забратися на коліна...
Новинка. Традиційно китайці строго нічого не додають до чаю. Але варто відвернутись,...
Рецепт Те Цзі з'явився нещодавно (у 2003 році), але вже встиг зібрати натовпи фа...
Пуер, вирощений у горах Іу, взагалі не може бути поганим. Високі щільні тумани, рясні...
Маленький, але гордий Шен. Він навряд чи поступається Пу епох великих фасовок.
Самий екзотичний чай. Ну хто з вас пив чай з сушених Лічей? А лічі - це такі китайськ...
Напевно самий соковитий з усіх мультивітамінів. Персик дає про себе знати! Ми п'...
Пуер, у якому є цедра апельсина, апріорі не може бути поганим. Навіть якщо ви взагалі...
Як видно з назви, китайці люблять поезію. А ми любимо цей чай, тому що він чарівний....
250 г приголомшливого рідкісного Шен пуеру. Це один з тих небагатьох Шенів, який змус...
Найполуничніше, що може статися з чаєм. Полуничний фаворит серед фруктових чаїв. Відр...
Вітаміний Мультивітамін! Меганабор з подвійною порцією вітаміну С. Лимон робить свою...
Ось він - хіт, бомба, граната! Суто жіночий чай. Тут тобі і шматочки фруктів, і карка...
Що буде якщо взяти купу сушених фруктів (тропічних і не дуже) і додати трохи каркаде?...
Фруктовий чай зі зниженим вмістом каркаде і сушеним ананасом. Ось про що мріє кожен н...
Що таке мультивітамін-вишня? Це фруктовий чай з шматочками сушених фруктів, але зниже...
Друзі, це космос! 18-річний пуер з великих листків зі старих дерев, яким по 200 років...
Блог досвідченого чаювальника
Чай з кислинкою, як дівчина із загадкою – зрозуміти неможливо. При кожному чаюванні він розкривається по-новому. Від цього стає ще смачнішим і цікавішим.
Ми зібрали для вас колекцію Шен пуерів з легкою кислинкою в солодкуватому післясмаку. Вони бадьорять і освіжають не гірше за холодний душ. Спробуйте, вам сподобається!
Шен пуер від А до Я: де взялася кислинка
Почнемо з того, що Шен – світлий слабкоферментований пуер, при заварюванні дає світлий, майже прозорий настій. Але ця прозорість оманлива. Чай має виражений фруктовий аромат і незвичайний смак. Про нього і поговоримо.
У будь-якому Шен пуері є три кити, на яких будується смак:
- Солодкість – «Хуей Гань. Саме вона з'являється на язиці після першого ковтка чаю. І не обов'язково кидати в чай цукор, природна солодкість набагато краща.
- Гіркота. Вона відчувається через поліфеноли, кофеїн та інші алкалоїди, які є в пуері. У якісному чаї гіркота швидко зникає і перетворюється на насолоду. У неякісному вона стає терпкістю.
- Кислинка. Вона має бути як фон, а не домінувати. Саме її легка нотка гармонійно доповнює смак.
Забудьте все, що знали про китайский чай
Насправді ви ніколи не були з ним знайомі по-справжньому
Ми навчимо вас правильно зберігати, заварювати і пити найкращі чаї у світі.
Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…
у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше
Что мы делаем не так как другие
- Особисто обираємо чай у Китаї
- Заварюємо по технології чайної церемонії
- Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
- Пригощаємо феєричними десертами
- Доставляємо по Києву електровелосипедом
- Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській