Чай з кислинкою

Чай з кислинкою
Отримай знижку +3% при замовленні від 1000 грн + безкоштовна доставка
Відкрито
Закрити
0 грн
Залишилося 1000 грн
1000+ грн
* Знижка не нараховується на акційні товари
Новинка. Традиційно китайці строго нічого не додають до чаю. Але варто відвернутись,...
Рецепт Те Цзі з'явився нещодавно (у 2003 році), але вже встиг зібрати натовпи фа...
Як видно з назви, китайці люблять поезію. А ми любимо цей чай, тому що він чарівний....
Самий екзотичний чай. Ну хто з вас пив чай з сушених Лічей? А лічі - це такі китайськ...
Чекаємо поставку
Показать еще 7

Чай з кислинкою, як дівчина із загадкою – зрозуміти неможливо. При кожному чаюванні він розкривається по-новому. Від цього стає ще смачнішим і цікавішим.

Ми зібрали для вас колекцію Шен пуерів з легкою кислинкою в солодкуватому післясмаку. Вони бадьорять і освіжають не гірше за холодний душ. Спробуйте, вам сподобається!

Шен пуер від А до Я: де взялася кислинка

Почнемо з того, що Шен – світлий слабкоферментований пуер, при заварюванні дає світлий, майже прозорий настій. Але ця прозорість оманлива. Чай має виражений фруктовий аромат і незвичайний смак. Про нього і поговоримо.

У будь-якому Шен пуері є три кити, на яких будується смак:

  • Солодкість – «Хуей Гань. Саме вона з'являється на язиці після першого ковтка чаю. І не обов'язково кидати в чай цукор, природна солодкість набагато краща.
  • Гіркота. Вона відчувається через поліфеноли, кофеїн та інші алкалоїди, які є в пуері. У якісному чаї гіркота швидко зникає і перетворюється на насолоду. У неякісному вона стає терпкістю.
  • Кислинка. Вона має бути як фон, а не домінувати. Саме її легка нотка гармонійно доповнює смак.
Забудьте все, що знали про китайский чай
 
Насправді ви ніколи не були з ним знайомі по-справжньому
Ми навчимо вас правильно зберігати, заварювати і пити найкращі чаї у світі.

Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…

у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше

Что мы делаем не так как другие
  •  
    Особисто обираємо чай у Китаї
  •  
    Заварюємо по технології чайної церемонії
  •  
    Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
  •  
    Пригощаємо феєричними десертами
  •  
    Доставляємо по Києву електровелосипедом
  •  
    Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській