Чай з жасмином

Чай з жасмином
И снова уникальный чай. Китайцы делают белый чай с добавками крайне редко, но мы их у...
«Найсмачніший жасминовий чай, – сказала Олеся, коли вперше спробувала «Нефритовий ста...
Той самий Те Гуань Інь екстра-класу. З давніх-давен нефрит у Китаї цінувався вище зол...
Отримай знижку +3% при замовленні від 1000 грн + безкоштовна доставка
Відкрито
Закрити
0 грн
Залишилося 1000 грн
1000+ грн
* Знижка не нараховується на акційні товари
Чудово зібратися восени на дачі разом із друзями, заварити великий чайник жасминового...
Цей жасминовий чай виготовлено з добірних чайних листочків, які кілька тижнів відлежу...
Чай і жасмин об'єдналися, щоб звести вас з розуму. Як Бонні і Клайд. Як кава і с...
Приємний аромат жасмину ширяє над буденністю днів. Усього одна чашка чаю здатна створ...
Чекаємо поставку

Чай і жасмин об'єдналися, щоб звести вас з розуму. Як Боні і Клайд, як кава і сигарети, як море і захід – ця парочка нерозлучна.

Чай відіграє роль домінуючої основи, а жасмин немов сірий кардинал – його не видно, але присутність відчувається.

Історія одного чаю

Чай із жасмином з'явився ще під час правління династії Сун (960–1279). Саме тоді навчені досвідом китайці придумали, як ароматизувати чай – за допомогою квіток жасмину.

Пізніше з'явилися й інші ароматизовані чаї, але жасминовий, безумовно, був і залишається на першому місці. Його купують у всіх куточках планети, про нього пишуть вірші, його рекомендують китайські лікарі своїм пацієнтам, його п'ють у палаці британської королеви. Цей чай – легенда.

Жасминовий чай

Найкраще жасмин поєднується із зеленим і білим чаєм. Але бувають винятки. Білосніжні бутони і квітки прекрасно доповнюють чорні та зв'язані чаї

Як виробляють чай із жасмином

Перший спосіб

Китайські тітоньки і дядечки скручують чайне листя разом з квітками жасмину в кільця, кульки або спіралі. І залишають відлежатися на 100 днів, а то і довше. Коли чай убирає в себе аромат квіток, його розкручують і видаляють весь жасмин.

Натуральний ароматизований чай не з дешевих, оскільки для його виготовлення витрачається дуже багато людино-годин.

Другий спосіб

Китайські фермери додають квітки і бутони жасмину в чай і термічно обробляють його протягом дня. Мінус цього способу полягає в тому, що після штучної ферментації чай втрачає свої корисні властивості.

У нашому магазині New Tea є багато різних чаїв із жасмином. Пийте і насолоджуйтеся фантастичним ароматом, який паморочить голову.

Забудьте все, що знали про китайский чай
 
Насправді ви ніколи не були з ним знайомі по-справжньому
Ми навчимо вас правильно зберігати, заварювати і пити найкращі чаї у світі.

Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…

у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше

Что мы делаем не так как другие
  •  
    Особисто обираємо чай у Китаї
  •  
    Заварюємо по технології чайної церемонії
  •  
    Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
  •  
    Пригощаємо феєричними десертами
  •  
    Доставляємо по Києву електровелосипедом
  •  
    Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській