Зелений чай без добавок

Зелений чай без додатків
Друзі, знайомтеся – це наш новий чай, національна гордість Китаю. Тільки з'явивс...
Лунцзину, королю зелених чаїв, Сходу мало. Він прижився на Заході, Півдні, Півночі. С...
Це найвідоміший чай із Сичуані. Флагман провінції. Його люблять і знають усі китайці...
Чай і жасмин об'єдналися, щоб звести вас з розуму. Як Бонні і Клайд. Як кава і с...
Безкоштовна доставка при замовленні від 1 200 грн
Відкрито
Закрити
0 грн
Залишилося 1200 грн
1 200 + грн
* Знижка не нараховується на акційні товари
Справжній скарб серед зелених чаїв. Немов сапфір серед гірського кришталю. Смарагдові...
Блискучий преміальний чай. Абсолютна перлина і легенда. Відрізняється від усіх зелени...
Назва цього чаю перекладається як «Ворсисті піки з жовтої гори». І цьому є пояснення....
Це дорогий і не масовий зелений чай, який збирається лише раз на рік. Виготовляють йо...
Цей чай збирається на обмежених територіях у лімітованій кількості. Його потрібно доб...
Якби серед зелених чаїв проводився конкурс «Найкорисніший чай на кожний день», то Лу...
Якщо ви вперше пробуєте зелений китайський чай, тоді почніть знайомство зі «Снігової...
А тут і писати нічого не треба! Раніше тільки в Забороненому Місті, на забороненій...
Ходжича - унікальний зелений чай. Унікальний, бо це не зовсім зелений чай. Ходжича...
Лунцзин - це класика. Це король зелених чаїв. Це найвідоміший зелений чай Китаю. Мабу...
Найкращий Лунцзин, який ми змогли знайти в Китаї. Лу Юй і Шень Нун заплачуть від зазд...
Показать еще 10

Визнаною класикою в Китаї здавна вважається зелений, а зовсім не чорний чай. Китайці щиро вірять в божественне походження цього напою. Зелений чай без добавок настільки цінується в Піднебесній, що якійсь час сухим чайним листям розраховувалися замість грошей.

А сьогодні кращі зелені сорти ми привезли до Києва і пропонуємо спробувати цей божественно смачний чай.

Чай из Поднебесной

Якщо китаєць каже «чай», будьте впевнені, він має на увазі саме зелений чай. Цей напій був в пошані у китайської знаті ще в VI столітті. Але найцікавіше, що технологія виготовлення зеленого чаю майже не змінилася за півтора тисячоліття, і в чайній New Tea (Україна) ви можете купити оригінальний зелений чай без добавок, зроблений в Аньхой, Цзянсу та інших китайських провінціях.

Зелений чай, як і чорні сорти, отримують з одного чайного куща, тільки способи відрізняються. Для приготування зеленого чаю листя піддають мінімальній ферментації. Зібраний урожай спочатку обробляють паром при температурі 1800С, а потім окислюють протягом двох днів. В результаті виходить чай, ферментований всього на 3-12%.

Сьогодні в Китаї виробляють близько 40 сортів класичного зеленого чаю. Найвідоміші сорти: Бі Ло Чунь, Лунцзин, Цзюньшань Іньчжень, Хуаншань Маофен. Ціна зеленого чаю залежить від сорту, категорії чайного листа, часу збору врожаю та інших факторів.

Чай из Поднебесной

В листі зеленого чаю міститься близько 250 корисних для організму елементів.

Зеленый чай без добавок

Кожен листочок - заряд енергії.

Це просто свято якесь!

Насолода зеленим чаєм починається з моменту заварювання: радує око смарагдово-зелений колір настою. Смак напою ніжний, вишуканий, з нотками лугових трав і свіжої зелені. Справжньому зеленому чаю не потрібні ніякі добавки, напій смачний сам по собі, а підсолоджувачі та ароматизатори забивають тонкий смак і аромат напою.

А ще в листі зеленого чаю міститься близько 250 корисних для організму елементів: вітамінів, амінокислот, антиоксидантів та інших компонентів. Виходить, що насолоджуючись чаюванням, ви водночас приймаєте мультивітамінний комплекс і зміцнюєте здоров'я.

Китайский зеленый чай

Зеленый чай подходит не только для чаепития.

Зелений чай без добавок: не тільки напій

Заварити і негайно випити – головна рекомендація щодо вживання чаю. Але зелений чай підходить не тільки для чаювання. У Китаї і Японії порошок з чайного листя використовують як спеції, додають в основні страви, випічку, роблять морозиво.

Застосовується зелений чай без добавок і в косметології: входить до складу лосьйонів, кремів, масок для обличчя. Біофлавоніди, катехіни, мінерали, що містяться в чайному листі, покращують колір обличчя, розгладжують зморшки, омолоджують шкіру.

Як правильно приготувати зелений чай

Це тільки кашу маслом не зіпсуєш, а зіпсувати зелений чай неправильним приготуванням простіше простого. Розкриваємо секрети заварювання зеленого чаю:

  • нагріти воду до 850С;
  • залити 5-7 г заварки 150-200 мл води;
  • промити листя і злити воду;
  • залити чай знову;
  • настоювати 10-25 секунд і після налити в чашки;

Ефект залежить від тривалості заварювання. Якщо випити зелений чай, який натоювався до 3-х хвилин, відчуєте, як бадьорить напій. Чай, випитий через 6-7 хвилин після заварювання, навпаки заспокоює.

Зелений чай заварюється 5-7 разів і з кожним новим проливом час настоювання збільшується на 10-20 секунд.

Забудьте все, що знали про китайский чай
 
Насправді ви ніколи не були з ним знайомі по-справжньому
Ми навчимо вас правильно зберігати, заварювати і пити найкращі чаї у світі.

Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…

у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше

Что мы делаем не так как другие
  •  
    Особисто обираємо чай у Китаї
  •  
    Заварюємо по технології чайної церемонії
  •  
    Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
  •  
    Пригощаємо феєричними десертами
  •  
    Доставляємо по Києву електровелосипедом
  •  
    Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській