Десерти до чаю

Сортировать
Показать еще 32

Китайський чай найсмачніший без цукру, лимону та інших добавок – це факт. Але солодощі ніхто не відміняв. Особливо якщо це суперкорисі чайні льодяники, космічний шоколад від Бондаренка або київське сухе варення.

Шоколадні цукерки відправляємо в коробочках по 4, 9 або 16 цукерок – на ваш вибір.

Різнокольорові цукати з вишні, лимону, гарбуза, буряка, ревеню красиво розставлено на поличках чайної New Tea. Вони настільки гармонійно поєднуються з китайськими чаями, що хочеться танцювати від задоволення. Обов'язково спробуйте!

Як ми підбирали десерти

Ми звикли в обідню перерву запивати чаєм бутерброд з ковбасою або шматок пирога. Але у світі китайського чаю інші правила:

  1. Пити повільно, насолоджуючись кожним ковтком.
  2. Нічим не закушувати, щоб не перебивати смак чаю.
  3. Пити з маленьких чашок.

Однак у будь-яких правилах є виключення. Навіть брутальний китайський чай можна підсолодити правильними десертами з фруктів та овочів.

Чайні річки, цукеркові береги

У чайних льодяниках є все, що так цінував Віллі Вонка. Вони натуральні, корисні й дуже смачні, без цукру, ароматизаторів та інших шкідливих речовин. Льодяники виробляє Науковий інститут із провінції Аньхой та ексклюзивно продає їх нам. Коли ми запитали у представників інституту про рецепт, вони сказали, що це таємниця, і показали нам сертифікат якості цукерок. Нас це влаштувало.

Але потім все-таки вчені розкололись і розповіли, що входить до складу льодяників: екстракт зеленого чаю, червоні китайські фініки, архат, імбир, насіння коричника і стеркулії пекучої. Ух-х-х, вогняна суміш! Ось чому льодяники з чаю такі приголомшливі!

натуральные китайские леденцы

Вони ду-у-уже смачні, чесно.

Ми привезли в чайну кілька упаковок. В Україні про такі солодощі ніхто не чув, тому попиту не було. Але як тільки хтось купив цукерки на пробу, спрацювало сарафанне радіо. До нас за незвичайними цукерками почали приїжджати люди з різних куточків Києва. І швидко їх розібрали.

Наступного разу ми привезли набагато більше льодяників.

Унікальність таких цукерок в тому, що їх виробляє китайський науковий інститут, тому вони не продаються ні у США, ні в Європі, ні в Україні.

Натуральні цукати з фруктів і овочів – смачніша тільки любов

Колись до Києва приїхав винахідник солодощів імператорського двору швейцарець Бальї. Гуляючи по старому Подолу, цей пан послизнувся через весняну сльоту, впав і зламав ногу. Доброзичливі городяни поселили відомого іноземця в одному з найкращих будинків Пріорки – в будинку сім'ї Балабухи.

Нудьгуючи від неробства, пан Бальї почав робити цукати із соковитих київських фруктів: полуниць, вишень, слив, абрикосів, яблук і груш. На знак подяки за гостинність швейцарець навчив пані Балабуху робити сухе варення, яке у ті часи вважалося найвищою кондитерською майстерністю.

Це цікаво

Киянам настільки сподобалися барвисті фрукти в цукровому сиропі, що відтоді їх почали називати «київське сухе варення».

Через деякий час кондитерська Балабухи на Хрещатику стала відомою у всій Європі, а цукати називали «балабушки».

Кілька років тому талановиті хлопці вирішили відновити таку прекрасну київську традицію і знову почали виробляти смачні цукати за рецептом сім'ї Балабухів.

Помірно солодкі та пружні цукати зберегли всю корисність фруктів і овочів. Вони чудово поєднуються з будь-яким китайським чаєм і досить ситні для перекусів. Однозначно спробуйте.

Чому ми обрали Кондитерський дім Бондаренка

Ми зустрічалися з Ігорем Бондаренком разів з триста. Може, менше, але багато. Спочатку ми просто розмовляли. Потім пили у нас чай. Потім їли у нього десерти. Потім усе повторилося :-)

Найголовніше в ласощах від Кондитерського дому Бондаренка – це не натуральна сировина, не бельгійський шоколад і навіть не фьюжн з традиційних рецептів і модних віянь. Найголовніше – що він фанат. Фанат своєї справи, як і ми. А у справжнього ентузіаста просто не може бути поганого або посереднього продукту.

Загалом ви можете прийти і перевірити. Або ж у нас на сайті замовити десерти від Бондаренка і перевірити їх.

Хоча що тут перевіряти – їсти треба!

Скільки коштує Десерти до чаю на сайті NewTea?
Вартість на Десерти до чаю від 10 до 720грн.
Забудьте все, що знали про китайский чай
 
Насправді ви ніколи не були з ним знайомі по-справжньому
Ми навчимо вас правильно зберігати, заварювати і пити найкращі чаї у світі.

Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…

у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше

Що ми робимо не так як інші
  •  
    Особисто обираємо чай у Китаї
  •  
    Заварюємо по технології чайної церемонії
  •  
    Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
  •  
    Пригощаємо феєричними десертами
  •  
    Доставляємо по Києву електровелосипедом
  •  
    Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській