Шу Пу Эр Цзин Лун "Тибетський", 2016р., 357 гр.

Шу Пу Эр Цзин Лун "Тибетський", 2016р., 357 гр.
+95-100 °С
10-30 секунд
до 15 разів
5-7 грам на 150 мл.
При кімнатній температурі в сухому темному місці
Артикул:
P-16JLT-50
Чекаємо на поставку
Опис товару
Тибетські ченці теж п'ють Пу Ер.
І дуже його люблять.
Одного разу Далай-Лама навіть відправив свого помічника на фабрику Ся Гуань, щоб перевірити як роблять Пу Ер і замовити собі невелику партію.
Який же ми повинні зробити висновок, коли бачимо в назві чаю "тибетський"?
По-перше, це завжди чай без домішок.
По-друге, це більш яскравий, різкий смак. Чай заварюється дуже міцно.
По-третє, аромат сильніший. Для поціновувачів може здатися занадто.
Все це тому, що тибетці практично не п'ють чай в чистому вигляді.
Паспорт товару
Китай
Країна:
Китай
Провінція:
Юньнань
Форма:
Млинець, 357 гр.
Торгова марка:

Тримайте рецепт чаю по-тибетські (бо-ча)!

Шу Пу Эр Цзин Лун Тибетский, 2016г., 357 гр. - фото 1



Інгредієнти (на двох осіб):

  • 4 склянки води
  • 2 столові ложки чайного листя
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 1 / 3-1 / 2 склянки молока високої жирності

В оригіналі в приготуванні бо ча використовується молоко і масло яка, але їх можна замінити коров'ячим або козячим молоком і вершковим маслом.

Процес приготування:

  • Довести до кипіння воду,
  • Засипати чай і дати йому покипіти пару хвилин (середня висота Тибетського нагір'я приблизно 4900м, то вода там кипить при 84°С. У наших умовах можна просто довести до кипіння.),
  • Додати сіль,
  • Витягти з відвару чайне листя - зручніше процідити через сито,
  • Влити в чай ​​молоко,
  • Вимкнути вогонь і додати вершкове масло,
  • Тепер суміш треба збити протягом двох-трьох хвилин - блендером, віночком, в шейкері або термосі - що знайдеться в господарстві. Ми використовуємо френч-прес.

У Тибеті для цього використовується спеціальна маслобойка Донмо, і вважається, що чим довше збивається чай, тим він буде смачнішим.

Вуаля! Ви можете відчути себе тибетським ламою!

Шу Пу Эр Цзин Лун Тибетский, 2016г., 357 гр. - фото 2Шу Пу Эр Цзин Лун Тибетский, 2016г., 357 гр. - фото 3Шу Пу Эр Цзин Лун Тибетский, 2016г., 357 гр. - фото 4Шу Пу Эр Цзин Лун Тибетский, 2016г., 357 гр. - фото 5Шу Пу Эр Цзин Лун Тибетский, 2016г., 357 гр. - фото 6

Відгуки про "Шу Пу Эр Цзин Лун "Тибетський", 2016р., 357 гр."
4
  • 04 листопада
    X-evier
    7
    Заварюється міцно, але сам по собі не цікавий. На варку на молоці ці 50 грам бліна в мене і пішли
  • 20 квітня
    r1ceotv
    10
    Лютый. Крепость на 10 из 10. Заметил что еще мочегонный и отлично выводит лишнюю жидкость из организма. Вообщем, если Вы на спорте или завал на работе - рекомендую!
  • 10 листопада
    TeaMan
    4
    Очень неоднозначный чай. Он действительно очень крепко заваривается, вкус и запах действительно очень яркие, но не сказать что они приятные. Больше всего напоминают что-то среднее между смолой и вареной рыбой.
Шу Пу Эр Цзин Лун "Тибетський", 2016р., 357 гр.
Країна
Форма
Млинець, 357 гр.
Провінція
Юньнань
Торгова марка
Чекаємо на поставку
 98 ₴ 
 140 ₴