Шу пуер Haiwan («9988»), 2011 р., 250 г

Шу пуер Haiwan («9988»), 2011 р., 250 г
95-100 градусів
від 20 секунд
до 15 разів
1-2 ч.л.
в кімнатних умовах
Артикул:
P-11LTZEZM-50
Замовити в 1 клік
Опис товару

Це не просто чай, а чарівні хвилини, проведені наодинці із собою або в компанії найкращих друзів. Він відключає час, занурюючи в якийсь інший вимір. Випивши пару таких піал, ви зрозумієте, що «чайне сп'яніння» – не міф. Цей Шу добре пити п'ятничними вечорами, коли хочеться розслабитись і забути про справи. Спробуйте, такий стан дорогого вартує.

Паспорт товару

При заварці пуер дає густий і насичений настій, який зовні нагадує нафту, а за смаком – шоколад з чорносливом і корицею. Тільки заварюйте правильно, цей Шу легко можна перетримати. Домовилися?

Шу пуэр Haiwan «9988», 2011 г., 250 г - фото 1Шу пуэр Haiwan «9988», 2011 г., 250 г - фото 2Шу пуэр Haiwan «9988», 2011 г., 250 г - фото 3Шу пуэр Haiwan «9988», 2011 г., 250 г - фото 4

Відгуки про "Шу пуер Haiwan («9988»), 2011 р., 250 г"
3
  • 03 липня
    Вікторія Чай
    10
    Маю питання щодо зберігання цього чаю. Бачачи, що він продається у коробці, схожій на жерстяну, я поклала його у таку ж коробку від іншого чаю (який давно вивітрився). Але через місяць у чаї з'явився металевий присмак. І я не можу зрозуміти - це через те, що коробка виявилася для нього непридатною, або через новий скляний інф'юзер, де сіточка зроблена із металу, а не дрібного дроту. Чи може бути що коробка, або інф'юзер змінили смак цього пуеру? Переконуюся, що найкраще пуер заварювати у глиняному посуді, мабуть.
    • 03 липня
      Lesya
      10
      Вікторія, доброго дня. Цей Пу Ер продається в паперовій коробці. Взагалі, для Пу Ерів - головне вентіляція. Найкраще зберігати їх в паперових коробках, конвертах або у дерев'яних коробках. У металевій банці(що вкрита спеціальним лаком) із добре закритою кришкою також можна, але треба бути впевненим, що сам чай сухий. Хоч трішки вологи можуть активізувати ферментаційні процеси, що змінить смак і аромат чаю. Якщо у вас ще залишився цей чай - спробуйте викласти його у добре вентильоване місце без прямих променів сонця. Звичайно ж оберніть бумагою. Дуже добре пійдійде щось на кшталт промокашки. Фільтровальна бумага? Щодо заварювання - звійсно найкраще це ісинська глина. Але і ізіпоти також непогано. Гарні ізіпоти роблять із якісних матеріалів. Наприклад, Bonston використовує харчову хірургічну сталь.
  • 20 травня
    Вікторія Чай
    10
    Смак легкий і заворожуючий, горіховий. Дивовижно тонкий аромат. Темним, як нафта, не був, але це питання кількості заварки та температури окропу. Однозначно вартий аби ним посмакувати.
Шу пуер Haiwan («9988»), 2011 р., 250 г
 480 ₴