Мароканська лимонна вербена

Артикул:
H-VL-050
Замовити в 1 клік
Опис товару
У Магрибі лимонну вербену називають Луїзою.
Пам'ятайте цих таємничих магрібськіх магів, які, шепочучи свої страшні заклинання, кидали дрібку магічних трав в казан із зіллям?
Напевно вони варили смачний мароканський чай з Луїзою.
Внизу ми дамо рецепт.
Паспорт товару
Форма:
Особлива
Вербена - Лимонна Луїза

Так цю рослину назвали на честь Королеви Іспанії Луїзи Єлизавети Орлеанської (в дівоцтві мадмуазель де Монпансьє). Кажуть, вона цей чай дуже вподобувала.

Родина Вербени Лимонної - Південна Америка. Звідти вона потрапила до Франції, а вже із Франції - в Мароко. Африканці відразу ж полюбили ці ароматні листочки. Вони заварюють їх гарячою водою і п'ють як чай. Діти люблять пити вербену, заварену молоком. А вже купити Луїзу можна в Мароко просто на кожному кроці !

Марокканская лимонная вербена - фото 2

Мароканський м'ятний чай

На 500 мл. окропу:

— 1 чайна ложка із горкою чаю Ганпаудер (https://newtea.ua/product/zelyonoe-plamya-iz-yunsi-ganpauder)

— 7 стебел м'яти

— 3 чайних ложки меду або цукру

— 1 чайна ложка вербени

ЯК ГОТУВАТИ:

1) Кип'ятимо воду. Обшпарюємо чайник невеликою кількістю окропу.

2) Додаємо чайне листя і чверть склянки окропу. Промиваємо листя і зливаємо воду.

3) Миємо м'яту, додаємо її в чайник.

Зазвичай в мароканський чай додають ще корицю, шафран і полин.

В Мароко цей чай п'ють дуже солодким, але, звичайно, можна відрегулювати солодкість під себе.

4) Додаємо цукор і мед.

5) Заливаємо 500 мл. окропу і залишаємо настоятися на п'ять хвилин або довше.

6) Акуратно перемішуємо.

Марокканская лимонная вербена - фото 4


Чай готовий. Подають такий чай в скляних стаканах, наливаючи близько половини склянки за раз. Прикрашають гілочкою свіжої м'яти.

Марокканская лимонная вербена - фото 6Марокканская лимонная вербена - фото 8

Відгуки про "Мароканська лимонна вербена"
0
Поки немає відгуків.
Мароканська лимонна вербена
 180 ₴