Шен Пу Ер у стеблі бамбука

Шен Пу Ер у стеблі бамбука
+90-95°С
10-30 секунд
5-7 раз
1 шт на 150 мл.
При кімнатній температурі в сухому темному місці
Артикул:
P-DJ1260
Замовити в 1 клік
Опис товару
Бамбукове стебло нагрівають над вогнем.
Воно розширюється і в нього запресовують чай.
Гарячий бамбук активно збагачує смаком та ароматом Пу Ер.
Чим довше зберігається Пу Ер, тим смачнішим стає!
Паспорт товару
Менхай
Країна:
Китай
Провінція:
Менхай
Навіщо засовувати чай у бамбук?

Поки зберігається в бамбуку, Пу Ер набуває дуже цікавих смакових відтінків — він буквально втягує в себе соковиту солодкість бамбуку, смак чаю стає м'якшим і солодшим, а аромат — сильнішим.

Шен Пу Эр в стебле бамбука - фото 2

Шен Пу Эр в стебле бамбука - фото 4

Як заварювати Пу Ер в бамбуці

Витягніть чай із бамбукового кільця. Промийте Пу Ер гарячою водою і злийте цю першу заварку. Другу заварку витримайте 10-15 секунд. До наступних заварок додайте по 5-10 секунд. Заварюйте стільки разів, скільки вам смачно. У нас не вийшло більше 8 разів.

Не кидайте в заварку саме бамбукове кільце! Кашу із сокири не звариш.

Шен Пу Эр в стебле бамбука - фото 6

Шен Пу Эр в стебле бамбука - фото 8

Шен Пу Эр в стебле бамбука - фото 10

Шен Пу Эр в стебле бамбука - фото 12

Шен Пу Эр в стебле бамбука - фото 14

Відгуки про "Шен Пу Ер у стеблі бамбука"
0
Поки немає відгуків.
Шен Пу Ер у стеблі бамбука
Країна
Форма
Особлива
Провінція
Менхай
 80 ₴