Щоб отримати більш інтенсивний аромат, він придумав скручувати листя в кульки. Ця ідея знайшла широкий відгук у серцях захоплених чаєм китайців. На радощах вони назвали новий сорт «Жасминова перлина» (Молі Лун Чжу).
Чай вийшов дуже свіжим і легким. Квітки жасмину і листя зеленого чаю гармонійно доповнили один одного і дали абсолютно новий солодкуватий смак. При заварюванні «жасминової перлини» аромат стоїть на весь будинок, а золотисто-зелений колір настою зачаровує.
Приготований за традиційною технологією «Жасминова Перлина» з провінції Фуцзянь. Саме там роблять правильний чай. Без додавання есенцій, ароматичних масел та інших одеколонів.
Аромат чаю надають справжні квіти жасмину. Після того, як чай вже готовий до фасування, чайні майстрині вручну прибирають листя жасмину. У заварці не повинно залишитися нічого, крім чаю.
Чим менше жасмину в чаї, тим він дорожчий. У нашому чаї немає нічого, крім чаю.
Властивості чаю
700-річні відгуки про «Моли Лун Чжу» стверджують, що цей чай заспокоює, покращує обмін речовин, очищає селезінку і печінку (а разом з ними і кров). Люди, що стежать за своєю енергетикою, відзначають благотворний вплив «жасминової перлини» і її яскраво виражений ефект.
Як заварювати
Заварювати «Молі Лун Чжу» просто. 1,5 чайної ложки чаю треба залити 150-ма мілілітрами води (75-80 ° С). Першу заварку відразу злити. Другу заварку витримати 20 секунд. До наступних заварок додавати по 5-10 секунд. Не заварюйте більше 8-ми разів.
Готувати цей зелений чай краще в скляному посуді, щоб сповна насолодитися моментом розкриття перлин і перетворення їх в красиві повнотілі листки.
Заварити «Жасминову перлину» можна і холодним способом.
Про доставку
Доставку цього еко-чаю по Києву ми робимо тільки на електровелосипедах. Поки «Нова пошта» не пересіла на електротранспорт, замовлення відправляємо як є. Сподіваємося, що скоро вони подбають про проблеми екології так само, як і ми.
Замовляйте наш зелений чай і насолоджуйтеся насиченим смаком правильної «Жасминової Перлини».