Щоб не червоніти перед покупцями, ми прийняли рішення контролювати всі стадії постачання чаю.
Відбір сортів Перш ніж купувати нові сорти чаїв, обов'язково їх пробуємо. І так кілька разів. Поки не зрозуміємо, що їх можна пропонувати людям. Дивимося на зовнішній вигляд. Чаїнки мають бути однакові за розміром і кольором, без пилу. А заварене листя – великим і цілісним. | |
Відбір постачальників Купуємо чай у найусміхненіших китайських фермерів, які люблять свою роботу. У них чай найсмачніший :) | |
![]() |
Правильне транспортування Зелені чаї та світлі улуни швидко псуються, тому ми перевозимо їх літаком. Решту видів – поромом до Одеси. Незабаром плануємо доставляти потягом. Співпрацюємо з найкращими світовими вантажоперевізниками. |
![]() |
Правильне зберігання Зелені чаї та світлі улуни зберігаємо в холодильнику при температурі -18°С. Нічого страшного, якщо у вашій морозильній камері трохи тепліше. Головне, щоб не було поблизу риби і м'яса, адже чай з легкістю вбирає в себе запахи. Китаєць ніколи не купить зелений чай, якщо дізнається, що продавець зберігав його не у холодильнику. |
![]() |
Правильне упаковування У нас є спеціальні машини для пакетування чаю і вакууматор, який дозволяє упаковувати чай відповідно до санітарних норм. Такі пакетики можуть бути по 7, 50, 100, 250 і 500 г. |
![]() |
Правильне заварювання Заварюємо чай в ізіпоті Samo Doyo методом протоки. Ви можете купити собі цю чудову посудину і проводити справжню китайську церемонію у себе вдома. |
![]() |
Розвиваємось і розвиваємо У режимі нон-стоп досліджуємо чайний ринок, стежимо за новинами з Піднебесної, їздимо на виставки. Постійно навчаємо співробітників. Показуємо їм, як потрібно зустрічати гостей, як правильно заварювати чай і готувати морозиво. |