Як ми забезпечуємо якість продукції

Щоб не червоніти перед покупцями, ми прийняли рішення контролювати всі стадії постачання чаю.

Как мы обеспечиваем качество продукции - фото 1

 

Відбір сортів

Перш ніж купувати нові сорти чаїв, обов'язково їх пробуємо. І так кілька разів. Поки не зрозуміємо, що їх можна пропонувати людям.

Дивимося на зовнішній вигляд. Чаїнки мають бути однакові за розміром і кольором, без пилу. А заварене листя – великим і цілісним.

Как мы обеспечиваем качество продукции - фото 2

 

Відбір постачальників

Купуємо чай у найусміхненіших китайських фермерів, які люблять свою роботу. У них чай найсмачніший :)

Как мы обеспечиваем качество продукции - фото 3

 

Правильне транспортування

Зелені чаї та світлі улуни швидко псуються, тому ми перевозимо їх літаком. Решту видів – поромом до Одеси. Незабаром плануємо доставляти потягом.

Співпрацюємо з найкращими світовими вантажоперевізниками.

Как мы обеспечиваем качество продукции - фото 4

 

Правильне зберігання

Зелені чаї та світлі улуни зберігаємо в холодильнику при температурі -18°С. Нічого страшного, якщо у вашій морозильній камері трохи тепліше. Головне, щоб не було поблизу риби і м'яса, адже чай з легкістю вбирає в себе запахи.

Китаєць ніколи не купить зелений чай, якщо дізнається, що продавець зберігав його не у холодильнику.

Как мы обеспечиваем качество продукции - фото 5

 

Правильне упаковування

У нас є спеціальні машини для пакетування чаю і вакууматор, який дозволяє упаковувати чай відповідно до санітарних норм.

Такі пакетики можуть бути по 7, 50, 100, 250 і 500 г.

Как мы обеспечиваем качество продукции - фото 6

 

Правильне заварювання

Заварюємо чай в ізіпоті Samo Doyo методом протоки. Ви можете купити собі цю чудову посудину і проводити справжню китайську церемонію у себе вдома.

Как мы обеспечиваем качество продукции - фото 7

 

Розвиваємось і розвиваємо

У режимі нон-стоп досліджуємо чайний ринок, стежимо за новинами з Піднебесної, їздимо на виставки.

Постійно навчаємо співробітників. Показуємо їм, як потрібно зустрічати гостей, як правильно заварювати чай і готувати морозиво.