Sama Doyo

New Tea – єдиний офіційний представник Sama Doyo в Україні
У нас – найбільші склад та асортимент посуду цього бренду: більше 80+ найменувань у наявності.
Посуд Sama Doyo
Чому посуд Sama Doyo особливий?
Sama Doyo - це зручний, високотехнологічний посуд для чаювання з боросилікатного скла. А ще він дуже красивий і стильний 🥰. Насамперед це, звісно, тіподи, а також заварники, горнятка, термоси та багато чого ще.
Повноцінна чайна церемонія в одному чайнику
Досконалий механізм зливу. За допомогою ізіпота дуже легко заварювати чай. Вдома або в офісі. Він поєднує в собі гайвань і ємність для зливу настою. Не потрібно нічого переливати. Нічого не капає на стіл. Заварюйте свій улюблений чай до десяти і більше разів, просто натискаючи кнопку.

 

High-tech-дизайн
"Прикрась своє життя" - слоган Sama Doyo. Будь-який чайник-заварник можна назвати витвором мистецтва: нічого зайвого, елементарна прозорість. Виробники заявляють, що благородну лаконічність ліній своїх виробів вони підгледіли у самої природи.
Якість
Весь посуд виготовляється з високоякісного жаростійкого скла, найкращої полірованої сталі та харчового екопластику. Стовідсоткова відповідність світовим стандартам якості для харчового посуду.

 

image-old-man
Посуд Sama Doyo – незамінний помічник для заварювання чаю, один в один як у китайській чайній церемонії, але в 10 разів простіше та швидше.

Китайська чайна церемонія «Гунфу Ча» триває від 40 хвилин до 2 годин. Це складний ритуал, для якого потрібно мати п'ять предметів: чайник, чахе, чахай, чабань, чашку.

Щоб приготувати, наприклад, улун «Да Хун Пао», потрібно нагріти воду до 85°С, прогріти посуд, промити чай, злити першу заварку. Ще раз налити воду в чайник і настояти її. Перелити настій у чахай. Потім потрібно розлити напій у високі чашки і накрити їх. І тільки після цього можна пити цей чарівний улун.

Тіпод Sama Doyo

А тепер уяви, що всі ці маніпуляції можна зробити за допомогою одного девайсу лише за кілька хвилин. Усе завдяки тіподам (ще одна назва – ізіпоти) Sama Doyo.

Тіпод складається з трьох предметів, без яких неможлива традиційна чайна церемонія: чайника, ситечка і чахая, – 3 в 1. Чай заварюється методом «проливу». Чаїнки не залежуються у воді, а промиваються, немов заварювались у гайвані. Смак і аромат чайного листя повністю розкриваються.

Ми пробували «Да Хун Пао» в найкращих чайних у Китаї. Чітко пам'ятаємо його насичений смак. Після заварювання в чайнику Sama Doyo смак виходить такий самий.