Дрібнолистий зелений чай

image-nature
image-nature
Хибно вважати, що дрібнолистий чай – це погана якість. Навпаки, чай з маленьких молодих листочків і тіпсів вважається найдорожчим і найціннішим. Головне, щоб сировина була цілісна та акуратна – без пилу і відламаних шматочків.
Усі чаї в цьому каталозі зібрані вручну працьовитими китайськими фермерами. Виробництво чаю для них як мистецтво – роблять усе акуратно і з душею. Саме тому зелені чаї такі надзвичайно смачні. Під них можна медитувати і думати про життя. Спробуйте, вам сподобається!

Що потрібно знати про дрібнолистий китайський чай

  • Зелений дрібнолистий чай зустрічається рідше, ніж чорний. Але його смак фантастичний! Прозорий настій пахне зеленню та фруктами, а тривалий солодкий післясмак запам'ятовується надовго.
  • Його роблять не з поламаного листя, як традиційно вважають, а з молодих ледь розкритих бруньок і тіпсів, які дуже цінні.
  • Збирання дрібнолистового чаю неймовірно трудомістке, тому він не з дешевих.
  • У якісному чаї чаїнки цільні, однакового розміру і кольору. Пилу немає.
  • Дрібні листки заварюються швидше, ніж великі.
  • Оскільки дрібнолистий чай роблять з молодих бруньок і листочків, у ньому багато вітамінів і корисних речовин.

Приємного вам чаювання!!