Бай Му Дань (Біла півонія)
- 50 г
- 7 г
- 25 г
- 50 г
- 100 г + 5 г
- 200 г + 10 г
1800 ₴
Історія чаю Бай Му Дань або Біла Півонія
Не питайте у нас, чому чай називається «Біла півонія». Ніхто не знає. Навіть мовчазні китайські фермери, які його роблять, не можуть пояснити причину такої назви.
Як і інші білі чаї, Бай Му Дань вирощується на південному сході Китаю в повіті Фудін. Це селище вважається чайною столицею Піднебесної. Саме тут зародилася любов до білого чаю. Саме тут навчили весь світ правильно заварювати і правильно пити білі чаї.
Виробництво чаю Бай Му Дань
До збирачів пред'являються особливі вимоги. Забороняється напередодні пити алкоголь, вживати дуже ароматну їжу і спеції. Важливо, щоб на руках не було жодного стороннього запаху, який може зіпсувати смак «Білої півонії».
До збирачів пред'являються особливі вимоги. Забороняється напередодні пити алкоголь, вживати їжу, що пахне, і спеції. Важливо, щоб на руках не було жодного стороннього запаху, який може зіпсувати смак «Білого півонії».
Фішка білих чаїв у тому, що вони практично не піддаються обробці. Ні механічній, ні термічній. А значить, зберігають у собі всі корисні мікроелементи та вітаміни, закладені природою.
Бай Мудань – легкий і невагомий чай, з ледь помітним ароматом. Вам спочатку здасться, що у нього немає смаку, як у води. Так і має бути. Але вже після другої чашки ви відчуєте, як «Півонія» розкривається. З'являються нотки фруктів, квітів, меду і розкішний післясмак. Ви в нього закохаєтесь, обіцяємо!