Бай Му Дань (Біла півонія)

«Біла півонія» як перша любов – яку неможливо забути. Він ніжний, м'який, обволікаючий, з приємним медовим післясмаком. Залишає по собі яскраву емоцію і трепіт у серці.
Фішка «Білої півонії» в тому, що сировина практично не обробляється. А значить, у ній збереглися всі корисні речовини, закладені природою. Чай Бай Му Дань натуральний, як морквина з бабусиної грядки. За це і любимо.

Історія чаю Бай Му Дань або Біла Півонія

Не питайте у нас, чому чай називається «Біла півонія». Ніхто не знає. Навіть мовчазні китайські фермери, які його роблять, не можуть пояснити причину такої назви.

Як і інші білі чаї, Бай Му Дань вирощується на південному сході Китаю в повіті Фудін. Це селище вважається чайною столицею Піднебесної. Саме тут зародилася любов до білого чаю. Саме тут навчили весь світ правильно заварювати і правильно пити білі чаї.

Селище Фудин, там вирощують білий чай
Повіт Фудин. Єдине місце на планеті, де вирощують білий чай.

Виробництво чаю Бай Му Дань

До збирачів пред'являються особливі вимоги. Забороняється напередодні пити алкоголь, вживати дуже ароматну їжу і спеції. Важливо, щоб на руках не було жодного стороннього запаху, який може зіпсувати смак «Білої півонії».

До збирачів пред'являються особливі вимоги. Забороняється напередодні пити алкоголь, вживати їжу, що пахне, і спеції. Важливо, щоб на руках не було жодного стороннього запаху, який може зіпсувати смак «Білого півонії».

Фішка білих чаїв у тому, що вони практично не піддаються обробці. Ні механічній, ні термічній. А значить, зберігають у собі всі корисні мікроелементи та вітаміни, закладені природою.

image-decor-triangle
image-decor-circle
Це цікаво
Раніше білий чай коштував цілий статок. Дозволити собі його міг тільки імператор зі своєю свитою. Сьогодні спробувати цю розкіш може кожен. Ціна на нього доступніша, ніж їжа в «Макдональдсі».

Бай Мудань – легкий і невагомий чай, з ледь помітним ароматом. Вам спочатку здасться, що у нього немає смаку, як у води. Так і має бути. Але вже після другої чашки ви відчуєте, як «Півонія» розкривається. З'являються нотки фруктів, квітів, меду і розкішний післясмак. Ви в нього закохаєтесь, обіцяємо!