Чай Бай Мудань («Біла півонія»)

Чай біла півонія (бай мудань)
А ви чули про останній чайний тренд у Китаї? Йдеться про пресований у пуерний млинець...
Ми впевнені, що Березневий Заєць і Капелюшник у Країні Чудес пили саме цей чай. Якщо...
Цей чай смачніший за пломбір з дитинства, ароматніший за букет троянд і змістовніший...
Як часто ви п'єте чай? А тепер уявіть, що кожна випита вами чашка – це живильний...
Чекаємо поставку
Отримай знижку +3% при замовленні від 1000 грн + безкоштовна доставка
Відкрито
Закрити
0 грн
Залишилося 1000 грн
1000+ грн
* Знижка не нараховується на акційні товари

«Біла півонія» як перша любов – яку неможливо забути. Він ніжний, м'який, обволікаючий, з приємним медовим післясмаком. Залишає по собі яскраву емоцію і трепіт у серці.

Фішка «Білої півонії» в тому, що сировина практично не обробляється. А значить, у ній збереглися всі корисні речовини, закладені природою. Цей чай натуральний, як морквина з бабусиної грядки. За це і любимо.

Історія чаю

Не питайте у нас, чому чай називається «Біла півонія». Ніхто не знає. Навіть мовчазні китайські фермери, які його роблять, не можуть пояснити причину такої назви.

Як і інші білі чаї, Бай Мудань вирощується на південному сході Китаю в повіті Фудін. Це селище вважається чайною столицею Піднебесної. Саме тут зародилася любов до білого чаю. Саме тут навчили весь світ правильно заварювати і правильно пити білі чаї.

Селище Фудин, там вирощують білий чай

Повіт Фудин. Єдине місце на планеті, де вирощують білий чай

Виробництво

До збирачів пред'являються особливі вимоги. Забороняється напередодні пити алкоголь, вживати дуже ароматну їжу і спеції. Важливо, щоб на руках не було жодного стороннього запаху, який може зіпсувати смак «Білої півонії».

К сборщикам предъявляются особые требования. Запрещается накануне пить алкоголь, употреблять пахнущую еду и специи. Важно, чтобы на руках не было ни единого постороннего запаха, который может испортить вкус «Белого пиона».

Фішка білих чаїв у тому, що вони практично не піддаються обробці. Ні механічній, ні термічній. А значить, зберігають у собі всі корисні мікроелементи та вітаміни, закладені природою.

Це цікаво

Раніше білий чай коштував цілий статок. Дозволити собі його міг тільки імператор зі своєю свитою. Сьогодні спробувати цю розкіш може кожен. Ціна на нього доступніша, ніж їжа в «Макдональдсі».

Бай Мудань – легкий і невагомий чай, з ледь помітним ароматом. Вам спочатку здасться, що у нього немає смаку, як у води. Так і має бути. Але вже після другої чашки ви відчуєте, як «Півонія» розкривається. З'являються нотки фруктів, квітів, меду і розкішний післясмак. Ви в нього закохаєтесь, обіцяємо!

Забудьте все, що знали про китайский чай
 
Насправді ви ніколи не були з ним знайомі по-справжньому
Ми навчимо вас правильно зберігати, заварювати і пити найкращі чаї у світі.

Так, як це відбувається під час традиційної чайної церемонії, тільки…

у 10 разів зручніше та у 20 разів швидше

Что мы делаем не так как другие
  •  
    Особисто обираємо чай у Китаї
  •  
    Заварюємо по технології чайної церемонії
  •  
    Зберігаємо чай як потрібно, зелений – заморожуємо
  •  
    Пригощаємо феєричними десертами
  •  
    Доставляємо по Києву електровелосипедом
  •  
    Запрошуємо спробувати все в чайній на Мінській