Для заварювання чаю один-в-один, як у китайській чайній церемонії, але в 10 разів простіше та швидше

Китайська чайна церемонія Гунфу Ча триває від 40 хвилин до 2 годин. Це складний ритуал, для якого потрібно мати п'ять предметів: чайник, чахе, чахай, чабань, чашку.
Щоб приготувати улун, потрібно нагріти воду до температури 95°С, прогріти посуд, промити чай, злити першу заварку. Ще раз налити воду в чайник і настояти її. Перелити настій у чахай. Потім розлити напій у високі чашки і накрити їх. І тільки після цього можна пити цей чарівний китайський улун.
А тепер уявіть, що всі ці маніпуляції можна зробити за допомогою одного девайсу лише за кілька хвилин. Усе завдяки однокнопочному чуду Sama Doyo.
Одного разу Женя привіз із Китаю чарівний чайник – ізіпот Sama Doyo. Звичайно ж, разом з улуном Те Гуань Інь (нашим улюбленим чаєм). Після першого заварювання ми по-справжньому закохалися в Sama Doyo. Всього одне натискання на кнопочку – і смачний улун готовий.
Ізіпот складається з трьох предметів, без яких неможлива традиційна чайна церемонія. Це чайник, ситечко і чахай – 3 в 1.
Чай заварюється методом «проливу». Чаїнки не залежуються у воді, а промиваються, немов ви заварювали їх у гайвані. Смак і аромат чайного листя повністю розкриваються.
Ми пробували улун Те Гуань Інь у найкращих чайнях Китаю. Чітко пам'ятаємо його насичений смак. Після заварювання в чайнику Sama Doyo смак нітрохи не змінився.
Заварювати чай в ізіпоті дуже просто
- Засипаємо 7–8 г чаю у внутрішню колбу, заливаємо гарячою водою.
- Через 10–20 секунд натискаємо кнопку, і настій зливається в зовнішню посудину.
- 3. І так кілька разів, поступово збільшуючи час настоювання.
Якщо ж заварювати китайський чай у френч-пресі, то він гірчитиме. Це буде разове заварювання, і екстракція відбуватиметься неправильно.
Тоді ми й захотіли поділитися з вами секретом правильного, а головне швидкого, заварювання китайського чаю в домашніх умовах. Саме тому ми стали ексклюзивним дистриб'ютором найкращого чайного посуду Sama Doyo з Тайваню.


Кілька фішок посуду Sama Doyo, які вражають
Благородні форми
«Прикрась своє життя» – слоган Sama Doyo. Будь-який чайник-заварник можна назвати витвором мистецтва. Нічого зайвого. Елементарна прозорість. Виробники заявляють, що благородну лаконічність ліній своїх виробів вони підгледіли у самій природі.
Повноцінна чайна церемонія в одному чайнику
Досконалий механізм зливання. За допомогою ізіпота дуже легко заварювати чай удома чи в офісі. Він поєднує в собі гайвань і ємність для зливання настою. Не потрібно нічого переливати. Нічого не капає на стіл. Заварюйте свій улюблений чай до десяти і більше разів, просто натискаючи кнопку.
Якість
Весь посуд виробляється з високоякісного жаростійкого скла, кращої полірованої сталі і харчового екопластику. Стовідсоткова відповідність світовим стандартам якості.
Тільки в нашому каталозі ви знайдете останні новинки посуду Sama Doyo. Він зручний, функціональний і красивий. Ви будете ним користуватися. Щодня.